Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

V Aši pátrají po agresorovi: Napadl a okradl seniora (87)

Autor: ran - 
19. srpna 2020
22:31

Uprostřed města prudce povalil na zem neznámý muž seniora (87) a ležícímu mu odcizil peněženku. Policie má k dispozici přibližný popis pachatele i videozáznam, na němž se třeba poznají možní svědci, kteří se tou dobou pohybovali kolem místa činu. Útok si nevyžádal lékařské ošetření.  

Bezbranného seniora přepadl za bílého dne neznámý muž v Aši. Podle policie k incidentu došlo 9. srpna v ulici Palackého v době mezi 10:30 a 11:00. Okolní kamery přímo loupež nezachytily, ale alespoň nabídly občany, kteří se v inkriminovaném čase pohybovali nedaleko a mohli by vědět víc.

„Na videozáznamu jsou zachyceny osoby, které v danou dobu procházely poblíž místa incidentu a mohly by svým svědectvím přispět k vypátrání neznámého muže,“ řekla mluvčí chebské policie Eva Valtová. 

Agresor starého pána (87) povalil na zem, prohledal ho a z kapsy zadních kalhot mu vytáhl peněženku s osobními doklady a blíže neurčenou finanční hotovostí. Napadený při pádu neutrpěl žádné vážnější zranění, které by vyžadovalo lékařské ošetření.

Pachatel byl podle popisu spíše snědší pleti, věku kolem 30 let a na sobě měl světlé kalhoty ke kolenům. Podle řeči se dá usuzovat, že se jednalo o Čecha. Mluvil bez výrazné vady řeči či cizího přízvuku.

Kriminalisté budou vděční za součinnost, a proto žádají možné svědky z křižovatky ulic Nádražní a Palackého, případně křižovatky ulic Chebská a Palackého, aby se obrátili na linku 158, nebo zašli na nejbližší policejní služebnu, aby tak pomohli s objasněním tohoto případu.

poky-f ( 19. srpna 2020 23:34 )

Proč se divíme ? Netrestají se vraždy , tak takových přepadení bude jen přibývat ! Díky komu ?? Díky JUSTICI !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání