Na obrovském bříšku Veroniky Arichtevy je znát, že už tu „malý Bulhárek“, jak roztomile sama nazývá svého nenarozeného synka, bude co nevidět. A tak si společně s nastávajícím tatínkem Biserem (43) v posledních dnech pořádně „mákli“, aby potomkovi vytvořili co nejlepší útočiště v podobě dětského pokojíčku.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

O vytříbeném vkusu herečky netřeba pochybovat a nyní to na designu pokoje zcela jasně dokázala. Střídmé barvy v převaze šedé, bílé, zemité oranžové a béžové jsou nejen trendem poslední doby, ale také velmi praktické, protože jsou v podstatě unisex, a tak by v případě, že by další potenciální dítě byla holčička, nic nebránilo tomu, aby své první roky případně strávila v jednom pokoji s bráškou. Jediná modrá věc, která v pokoji rozbíjí neutrální barvy a značí, že v něm bude přebývat chlapec, je polštářek v podobě mráčku, který dala herečka do moderní šedé postýlky s oranžovými nebesy.

„Už se tě nemůžeme dočkat!“ napsala herečka k fotkám pokoje a ve stories na instagramu jasně popsala, jak nad uspořádáním pokojíčku uvažovala. „Chtěla jsem skříň, do který sám jednou dosáhne, tak snad to bude dřív než v patnácti,“ vysvětlila například s humorem sobě vlastním, proč je šatní skříň v podobě domečku se střechou tak nízká. „Dobrý to bude mít, žádný p*dele slonů,“ dodala vtipně Veronika Arichteva ke kolotoči nad postýlkou, který bude netradičně bez zvířecích postaviček, zato s krásnými mráčky, létajícími balóny a letadýlky. Je to zkrátka nejen radost pro oči, ale je vidět, že herečka uvažovala i velmi prakticky!

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
48 fotografií