Jak se říká – do třetice všeho dobrého i zlého.Liboru Boučkovi se to zřejmě splnilo. Se svou třetí (a dle jeho slov poslední) manželkou Gabrielou mají za sebou první rok manželství. 

Jsme dva. Úsečka. Nebo také tětiva obklopená světem. Byl to rok radostí, zážitků, úsměvu a především lásky. Rok. Tak miniaturní optikou života a tak veliký optikou času. Nic nemá větší smysl než láska. A je třeba ji bránit do posledního výdechu. A nepřestat stavět hradby kolem ní. Ať takových oslav je ještě minimálně padesát. A děkuju Ti, má Ženo!“ vyznal se své milované Bouček.

VIDEO: Libor Bouček detailně popsal svou třetí svatbu! Proč chyběl Gott?

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček detailně popsal svou třetí svatbu! Proč chyběl Gott? Markéta Reinischová

Manželé se navíc vypravili přímo na místo, kde si před rokem řekli ANO a slíbili věčnou lásku. Většinu fanoušků a kolegů to dojalo a nešetřili krásnými slovy. Se svou troškou do mlýna přispěchal i hokejový bůh Jaromír Jágr (48). 

Moc sluší, vypadáte šťastně. Už jen jedna věc vám chybí k maximální spokojenosti – dvě elektrokola. Mám vás rád. Fandím vám.“ Jak typické pro Jardu, který si vždy tak trochu přihřeje svou polívčičku... Jágr je totiž tváří elektrokol a leckdy to od někoho schytá, že jako sportovec propaguje kola na elektrický pohon. Naposledy se do něj kvůli tomu opřel basketbalista Tomáš Satoranský (28). Tentokrát to ale jistě myslel hlavně jako vtip, který Libor ocení.

VIDEO: Zapomeňte na současné moderátory Primy. Novou posilou je Libor Bouček!

Video
Video se připravuje ...

Zapomeňte na současné moderátory Primy. Novou posilou je Libor Bouček! Markéta Reinischová

Fotogalerie
41 fotografií