Alvesová se jakožto živoucí Ken v roce 2018 celosvětově proslavila svou účastí v populárním Big Brotheru, a třebaže ji z domu Velkého bratra po deseti dnech vyrazili, chce dát této formě televizní zábavy ještě jednu, poslední šanci. Tentokrát se ale do křesla tvůrce, producentky a hlavní hvězdy v jednom posadí ona sama.

Ve vlastní reality show s názvem Love Me Gender: Everyone Deserves A Bit Of Love In Life bude Jessica hledat partnera na celý život, který z ní konečně udělá matku. Alvesová dříve prozradila, že je jejím přáním mít děti.

Video: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

„Každý si zaslouží lásku ve svém životě. Já s tím potřebuji trochu pomoct. Je to jiné randit jako žena,“ svěřila se serveru MailOnline a nastínila, jak bude show probíhat. „Mluvím šesti jazyky a budu cestovat do různých koutů světa, kde se domluvím.“ V rámci pátrání po tom pravém navštíví Británii, Itálii, Španělsko, Německo, Francii, Spojené Státy, rodnou Brazílii a Nizozemsko.

„Z každé země vyberu toho nejlepšího nápadníka a všechny je přivezu do velké vily ve stylu pořadu Love Island. Poté vyberu vítěze,“ pokračovala Alvesová. Nevyloučila, že by se ve vile mohla za jednoho z nich provdat.

Touto reality show by Alvesová ráda ukázala, že i transgender ženy jako ona mohou randit s heterosexuálními muži, jimž je jedno, s jakým pohlavím se jejich protějšek narodil.

VIDEO: Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková?

Video
Video se připravuje ...

Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková? Bára Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
87 fotografií