Modelka byla známá především svými obřími rty, o nichž ještě před pár lety navíc tvrdila, že nejsou výsledkem plastické operace. Prý je může mít každá žena, pokud si bude na ústa aplikovat cibuli. Těm dnům už ale zřejmě odzvonilo.

Nyní Silvia svým fanouškům na sociální síti vyrazila dech, když ukázala svou novou podobu. Po etapě, kdy se z ní stala brunetka, se vrátila k blond. Kromě toho ale její ústa už nevypadají jako z animáku, ale vrátila se jim přirozenost! „První foto po zmenšení. Rty menší (spodní je originál můj) a platina pryč. Návrat k přirozenosti. Může být?“ zajímala se Kucherenko.

Asi ale nečekala takovou vlnu reakcí. Všichni ji okamžitě zaplavili chválou a dokonce jí psali, že takto vypadá o deset let mladší. „Ani úzké rty, ani velmi velké, asi takový střed je nej,“ raduje se nyní blondýnka a zdá se, že je se sebou konečně spokojená.

VIDEO: Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách?

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Když totiž dostala od fanoušků otázku, jaký detail by na sobě ještě změnila, přiznala následující: „No nevím, asi nic. Nemyslím si, že jsem dokonalá, ale vylepšovat bychom se mohli nonstop - jenže na co?“ Dokonce uznala, že v minulosti se oddávala zbytečným extrémům. „S rty jsem teď maximálně spokojená. Měli jste pravdu, byly opravdu větší, než by se patřilo,“ dodala Slovenka, jejíž fotky po proměně najdete v naší galerii.

O tom, jak zmenšení rtů dosáhla a jestli v tom sehrála opět roli cibule či jiná zelenina, už ale neprozradila. Ovšem dle odborníků se jednalo o zákrok, kdy se výplň rtů rozpustí speciálním přípravkem. „Aplikace je minimálně bolestivá a podobá se aplikaci botoxu. Jde o vodní roztok hyaluronidázy. Toxické účinky enzymu nejsou známé, ale neaplikuje se dětem, těhotným ženám a lidem, kteří trpí přecitlivělostí na tento enzym,“ prozradila slovenskému webu Topky.sk Michaela Rujáková, majitelka estetické kliniky.

VIDEO: Slovenská modelka-kačer: Malý syn se musí učit čínsky! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka-kačer: Šestiletý syn se musí učit čínsky! Proč? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
59 fotografií