Modelka, která žije už léta v Itálii, se pochlubila na sociální síti fotkou, na níž vypadá ověšená jako vánoční stromeček. Coby novopečená maminka toho má zkrátka moc, a tak toho nese víc, než by asi pobrali méně šikovnější z nás. 

Místo toho, aby si ale Šeredová postěžovala, že jí nikdo nepomůže, usmívala se, jako by ji netrápilo nic na světě. Dokonce ještě na instagramu vtipkovala: „Naštěstí se mi organický koš hodí k šatům! Bohužel chladicí taška už trochu méně.“

Kromě velkého boxu a červené taštičky má ale na sobě pověšenou ještě růžovou tašku, zřejmě s věcmi pro malou dcerku Vivienne Charlotte. Nechybí ani černá kabelka a přes rameno má Alena navíc hozený ještě kus látky, kterou jistě své holčičce otírá z pusinky sliny i nečistoty. 

Při pohledu na fotku se jistě nabízí dotaz - kde je v takové chvíli Alenin partner Alessandro? Proč své lásce nepodá pomocnou ruku? Případě by se jistě mohli zapojit i synové modelky z předchozího vztahu. Už jsou to ostatně také pořádní čahouni.

„Supermáma,“ shodují se ale všichni v komentářích pod snímkem a je jasné, že chápou, jak to u Aleny doma teď vypadá. Přece jen na život s miminkem si všichni teprve zvykají. Kromě toho Nasi, ačkoliv je věčně zaneprázdněný prací (je dědicem Fiatu), jistě vzal z auta alespoň přepravku se samotnou Vivienne.

A možná také právě on zachytil vtipnou momentku, jak jeho partnerka raději posbírala všechno ostatní a ušla s tím pár kroků do domu, než aby se musela do vozu několikrát vracet. Kdo z novopečených rodičů by to ostatně neznal...

Fotogalerie
53 fotografií