Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná DJka (†43) byla nalezna mrtvá! Její slavný manžel se strachuje o nezvěstného synáčka

Autor: shp - 
12. srpna 2020
14:54

Konec všem nadějím. Pohřešovaná italská hardstyle DJka Express Viviana, občanským jménem Viviana Parisi (†43), byla nalezena mrtvá v lese nedaleko jejího nabouraného vozu. Čtyřletý syn Gioele, kterého má se slavným diskžokejem Danielem Mondellem (45), je stále nezvěstný. Zoufalý muzikant doufá, že je v pořádku, ale pátrání po něm stále nebylo úspěšné.

Viviana zmizela v pondělí 3. srpna i se synem. Hardstyle DJ Daniele Mondello, který vystupoval na akcích jako je DefQon.1 nebo Qlimax a několikrát hrál taktéž společně se svou ženou, začal po své lásce pátrat a zveřejnil na sociální síti dojemné video. „Viviano, prosím, vrať se domů,“ žadonil. Bohužel nebyly prosby vyslyšeny. Její tělo bylo objeveno v sobotu v lese nedaleko auta ženy.

Slavný DJ nemá v smrti manželky prsty

Syn je však stále pohřešovaný. Naděje, že bude nalezen živý, s každým dnem klesají. Jakmile se rozkřikla zpráva o smrti Viviany, fandové hardstylu začali na sociálních sítích diskutovat o příčině její smrti. Někteří dokonce spekulovali, zda ji Daniele Mondello nezavraždil. To ale není pravda. „Má solidní alibi,“ uvedl jeho právník Pietro Venuti pro web Il Fatto Quotidiano.

Jaká je příčina smrti hudebnice, není stále jasné. Její tělo bylo objeveno pod sloupem a neslo podle všeho známky zranění utržených při pádu. „Lékař Giuseppina Certo uvedl, že zranění mohla být způsobena pádem, ale je zapotřebí nejdřív prošetřit další hypotézu její smrti,“ řekl Venuti. Do nemocnice v italské Messině přijela kvůli pitvě celá rodina. Je to pro ni velmi těžké.

Zdrcený otec Viviany promluvil

Před čtyřmi roky jsem byl v této nemocnici a čekal jsem, až se narodí Gioele. Teď jsem tu a Viviana je tam,“ řekl otec zemřelé hudebnice Luigino Parisi a ukázal na místnost, kde právě pitvali jeho dceru. Poté, co bylo nalezeno její tělo, říkal nahlas, že si myslí, že byla Viviana zavražděna. Svého syna by prý nikdy neopustila. Pak ale svá prohlášení krotil. Na veřejnost totiž pronikly informace, že měla DJka psychické problémy.

Sousedé k ní prý dokonce volali dvakrát ambulanci, protože zaslechli její děsivý křik. Na jejích mentálních problémech se údajně také podepsala aktuální pandemie koronaviru, která zdecimovala Itálii a zabila v ní přes 35 tisíc lidí. Patolog odebral z těla Viviany larvy hmyzu, které pomůžou s určením přesné doby její smrti.

Mondello se k smrti ženy nevyjadřuje

Sám Mondello se k smrti manželky vyjadřovat nechce. „Otravujete mě. Hodně mě otravujete,“ řekl italským novinářům v nemocnici, když se ho zeptali, jak se cítí po ztrátě ženy. Celá rodina, přátelé i fanoušci hardstylu nyní doufají, že bude Gioele nalezen živý a zdravý. Jenže oblast, kde zemřela jeho matka, není bezpečná. Toulají se jí divoká prasata.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání