Od března, kdy vytvořil DJ Roxtar videoklip, má loutka Adolfeena miliony zhlédnutí na kanále YouTube. „Byla to součást mého uzdravovacího procesu. Už jsem drogy nezvládal a potřeboval jsem pomoc zvenku. Nebyl jsem dostatečně silný na to, abych sám přestal brát návykové látky.“

„Do léčebny jsem nastoupil 17. února a 15. března mě pustili. Hned druhý den jsem vydal videoklip Nečum na mě. Ten jsem vytvořil za čtyři dny,“ prozradil Dominik, který přijal pozvání do webového pořadu Blesk.cz Chyceno v síti.

VIDEO: Chyceno v síti: DJ Roxtar a Adolfeen

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti: DJ Roxtar a Adolfeen David Turek, Jan Jedlička

Plyšového delfína Adolfeena, kterého má na ruce, si pořídil před sedmi lety v obchodě s nábytkem, a doslova mu změnil život. „Proměnil jsem koronavirus v americký sen. Za měsíc jsem na svém kanále získal 130 tisíc odběratelů a mám všude dveře otevřené,“ raduje se Turza.

„Adolfeen je sice sprostý, ale ukazuje dětem spoustu dobrého. Je to zapřisáhlý abstinent a myslím, že na ně působí dobře. Nepoužívá slova, která by děti neznaly jinde. Dokonce připravuji pořad pro ty nejmenší a jednáme o televizním pořadu,“ dodal DJ Roxtar.

VIDEO: Chyceno v síti: Youtubeři si posvítili na pedofily! „Šlo nám o život!“

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti: Youtubeři si posvítili na pedofily! „Šlo nám o život!“ David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
13 fotografií