To, jak neskutečně rychle letí čas, si člověk uvědomí až ve chvíli, kdy se podívá na děti: Ty, co byly ještě před nějakým časem v peřinkách, teď najednou žvatlají svá první slovíčka, a než se rozkoukáte, už chodí do školy a vyvádějí své první průšvihy. Přestože se zdá, že syn rappera, který si říká Rytmus, a pohledné maminky s balkánskými kořeny Jasminy Alagičové teprve před nějakým časem spatřil světlo světa, ve skutečnosti je kloučkovi už rok! Po nádherné oslavě narozenin, jakou mu jeho hrdí rodiče dopřáli na zahradě jejich domu, je s nimi teď na dovolené v zahraničí.

A právě z Vídně sdílela jak Jasmina, tak i Rytmus fotky, na nichž si to Sanel, samozřejmě drže se za ruku svých rodičů, sebejistě vykračuje po ulicích hlavního města sousedního Rakouska. „Like a boss,“ okomentoval snímek sám Vrbovský. Přestože slavní rodiče chlapcovu tvář stále před médii (i před fanoušky) tají, jejich příznivcům neunikl jeden malý, roztomilý detail: „Jak už má frajerskej střih, prcek úžasnej!“ všimli si. Klouček má totiž na svůj věk poměrně dost vlásků, a tak si může na hlavice dovolit trochu kreativnější účes.

VIDEO: Pamatujete si ještě, jak Jasmina Alagičová lhala o svém románku s Rytmusem?

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Jasmina pak společnou fotku okomentovala písmeny „BFF“, což je zkratka z anglického „best friends forever“, tedy „nejlepší přátelé navždycky“. A s tím, jak se zdá, souhlasí mnohé její fanynky. „Rodina je to nejkrásnější, co můžeme v životě mít. Je to malý fešák,“ rozplývaly se nad snímkem i nad Sanelem jako takovým.

Označení BFF se však dotklo jedné z Jasmininých kamarádek. „Jdi do pr*ele, moje BFF!“ durdila se naoko. „No dobře, tak na střídačku,“ uklidňovala situaci mladá maminka s nadhledem. Jak se zdá, ani pro svého vymodleného synáčka nezapomíná na své dospělé přátele!

VIDEO: Rytmus po výhře Végha: Byl to můj první trenér na Slovensku. Byl by šampion, i kdyby prohrál

Video
Video se připravuje ...

Rytmus po výhře Végha: Byl to můj první trenér na Slovensku. Byl by šampion, i kdyby prohrál iSport TV

Fotogalerie
65 fotografií