Slavná plavovlasá moderátorka a modelka Hana Reinders Mašlíková, která si před čtyřmi lety vzala za manžela urostlého MMA zápasníka Andrého Reinderse, na instagram obvykle dává jednu idylickou fotku za druhou. Nejenom, že vypadají jako ukázkový pár jako vystřižený z katalogu, ale společně také vychovávají rozkošného synka Andrease, který roste jako z vody – 11. srpna mu budou už tři roky.

Také na profilu jejího manžela se to jenom hemží společnými fotkami plnými něžných vyznání. „Říká se, že správný muž má postavit dům, zasadit strom a zplodit syna. A žena se má o ty dva blbce postarat. Ale úkolem nás obou je o ten vztah pečovat a udržet,“ dojímal například koncem června André své followery.

„Abyste pochopili, instagram ukazuje jen to hezké, co chceme, aby bylo vidět,“ odkryla však teď Mašlíková, někdejší moderátorka Snídaně s Novou, prostřednictvím instastories něco málo ze svého soukromí. Všem tak dala jasně najevo, že nic není tak růžové, jak by se mohlo na první pohled zdát, a i jejich vztah občas prochází nějakou tou krizí. A proč se takhle rozčertila? Její manžel udělal něco, co ona jenom horko těžko skousne…

„Vždycky jsem odsuzovala ženatého nebo zadaného chlapa, který šel do strip baru. Každý má na to svůj názor, pro mě je to ukázka absolutní neúcty k ženě!“ běsnila. A bohužel, právě k tomuhle došlo. „Celých šest let jsem měla jediné přání, aby tam nikdy nešel můj muž, celých šest let mi říkal, že to vnímá stejně. Bohužel některá přání jsou nadlidský úkol. Proto přestaňte snít o princi a raději přijměte realitu a život, jaký je,“ dodala s hořkostí.

VIDEO: Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila

Video
Video se připravuje ...

Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila David Turek, Jan Jedlička

Není to mimochodem první status, ve kterém naznačuje, že ani její vztah se svalnatým bijcem není tak perfektní, jak by se na první pohled mohlo zdát, místo toho, aby vytvářela nějakou internetovou iluzi - za což ji její fanynky a příznivci milují. „Už mě přestalo bavit dělat ze svého manžela pana úžasňáka, a vám tady na instagramu nalhávat, že máme dokonalé manželství,“ vysvětlila, proč na svého manžela „práskla“ návštěvu striptýzu. „Nejsme úžasní, a bohužel ani naše manželství není, takže všichni závistivci a ti, co nás nemají rádi, budou dnes skvěle usínat….“

„Bože, to je úleva, jako by ze mě spadla hromada obrovských kamenů,“ oddychla si Mašlíková, která v minulosti nejednou přiznala, že jejich manželství je občas trochu italské. „Milujeme se a věříme, že jsme si opravdu souzeni. Zároveň ale i my máme starosti, trápení, rozdílné názory a občas se i pohádáme. Vyletím jako čert z krabičky a André v tichosti stoprocentně lituje, že si takovou semetriku vzal,“ prohlašovala s brutální upřímností například loni v den třetího výročí jejího sňatku. Není pochyb, že i tentokrát to jejich láska ustojí – byť tomu bude nejspíš předcházet nějaká ta divočejší debata.

VIDEO: André Reinders na místě, kde byste spíš čekali jeho manželku Hanku Mašlíkovou! 

Video
Video se připravuje ...

André Reinders na místě, kde by jste spíš čekali jeho manželku Hanku Mašlíkovou! Markéta Reinischová

Fotogalerie
57 fotografií