Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dcera (15) poradkyně Trumpa promluvila o zneužívání v dětství: Matka mě nechala zatknout

Autor: sova - 
7. srpna 2020
19:50

Američanka Claudia Conwayová (15) tvrdí, že ji její matka Kellyanne - blízká poradkyně prezidenta Trumpa - nechala zatknout na základě „falešných obvinění z násilného útoku“. Stalo se tak poté, co během živého vysílání na sociální síti TikTok promluvila o tom, že ji máma v dětství fyzicky a psychicky týrala. Samotné video už není dostupné, avšak Claudia zveřejnila několik dalších videí a tweet, ve kterém oznámila svým followerům, že nyní hledá právníka se specializací na rodinné právo.

Jeden z diváků původního videa na TikToku popsal podrobnosti. „Claudia v živém vysílání mluvila o tom, jak ji její matka před lety fyzicky a psychicky zneužívala. Navíc dodala, že ji před několika týdny nechala zatknout kvůli smyšlenému obvinění z útoků,“ zní svědectví jednoho z uživatelů sociální sítě.

Trumpova přední poradkyně Kellyanne Conwayová Trumpova přední poradkyně Kellyanne Conwayová | EPA

Příběh pak Claudia popsala i v sérii příspěvků na TikToku. V prvním z nich zjevně předvádí své zatčení v hudebním duchu a doprovází to titulkem ve znění: „Zpívej text, nebo zatkneme tvou dceru za něco, co neudělala“.

„Řekla, že mě znovu nechá zatknout“

Claudia, která se v klipu vydává za svou matku Kellyanne, odmítá zpívat text a její dcera je odvedena.

Druhé video zobrazuje dospívající dívku v posteli s doprovodným textem, který zní: „Kellyanne mi právě volala a řekla, že ohrožuji její život tím, že mluvím o tom, co mi provedla a že mě znovu nechá zatknout“.

Kellyanne Conwayová (52) je přední poradkyní amerického prezidenta Donalda Trumpa. Byla také manažerkou jeho předvolební kampaně.

Mladá dívka hledá právníka

Ve třetím klipu Claudia leží a pláče v posteli a text na obrazovce zní: „Myslíte si, že mi dokážete ublížit? Lol, moje máma je Kellyanne Conwayová“.

Po sérii krátkých klipů následoval příspěvek zvěřejněný ve čtvrtek na twitteru, ve kterém se Claudia zeptala svých 175 tisíc followerů „jak se můžu spojit s právníky pro bono (bez nároku na finanční odměnu)?“ Poté upřesnila, že hledá právníka se specializací na rodinné právo.