Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Opilá matka s dcerkou (8) chtěla přespat na ulici: Dítě skončilo v Klokánku

Opilá matka s dcerkou (8) chtěla nocovat na ulici: Dítě skončilo v Klokánku.
Opilá matka s dcerkou (8) chtěla nocovat na ulici: Dítě skončilo v Klokánku.  (Autor: Městská policie Pardubice)
Autor: yks - 
5. srpna 2020
15:36

Ke smutnému příběhu se připletla v noci na středu hlídka městské policie v Pardubicích. Narazila na opilou ženu, která si patrně hodlala i se svou dcerkou ustlat na chodníku. Žena uvedla, že původně mínila odcestovat vlakem ke své matce, k tomu už ale nedošlo. Dítě skončilo v péči tamního Klokánku.

„Opilou matku s dítětem našla po dvaadvacáté hodině v Polabinách na ulici hlídka Městské policie Pardubice. Žena byla rozhodnuta s osmiletou dcerou strávit noc na ulici u zdi domu,“ napsali ve středu strážníci na svém twitteru.

Jak uvedli, žena se rozhodla opustit domácnost a odjet s dcerou vlakem k matce, to se jí ale nepovedlo tak, jak zamýšlela. „Důvodem pro takové jednání byla dlouhodobá složitá situace v domácnosti a těžká opilost. Žena poté údajně domácnost opustila a hodlala vlakem zamířit k matce do jiného města. Cestu jí však zkřížil alkohol,“ napsali městští policisté.

Jak dále uvedli, situaci nebylo možné za daných okolností vyřešit jinak než přivoláním sociální pracovnice. Nešťastná holčička putovala do Klokánku. „Případem se dále bude zabývat Policie České republiky,“ uzavřeli strážníci.

 

villon ( 5. srpna 2020 16:25 )

To by musely sebrat děcka všem co nalitý chrápaj v kempech. Ta dcerka mohla mít supr zážitek z noci pod širákem v úžasnym prostředí historické Prahi, o tom se ani těm chudinkám v přecpaných kempech někde mezi hnusnýmy komáry u zabahněnýho rybníka může jenom zdát. Poliši jí to zkazili.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání