Hanka měla syna Petra (40) z prvního manželství a s Jiřím Krampolem (82) si přáli další děti. Dlouho se jim to nedařilo, až v pětatřiceti otěhotněla a hercovo štěstí neznalo mezí. „Bohužel mi v osmém měsíci odebírali plodovou vodu, protože jsem byla na rizikovém těhotenství,“ vzpomínala vždy Hanka.

Když po zákroku odjela k mamince, odtekla jí plodová voda a musela do nemocnice. „Řekla jsem lékařům, že už tři dny necítím pohyby. Rychle mi vyvolali porod a já přivedla na svět mrtvou holčičku,“ plakala Hanka kvůli neštěstí, které se jí stalo před 24 lety.

VIDEO: Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec! David Turek

Nikdy se z toho úplně nevzpamatovala. A to už na ni osud chystal další drsnou zkoušku v roce 2012. Hercova žena právě mluvila se svou maminkou telefonem, když Marie Kalistová (†76) přímo během hovoru zemřela. Několik měsíců bojovala s rakovinou jater. Hanka už měla jen ji, tatínek odešel dřív. „Smály jsme se spolu a najednou bylo divné ticho. Mluvila jsem na ni, pak už jsem zoufale křičela mami, mami, ale nic. Rychle jsme s Jiříčkem jeli taxíkem k mamince. Byla už mrtvá,“ popisovala chvíle, které ji navždy poznamenaly, Krampolová.

Nedokázala na strašný zážitek nikdy zapomenout, často se k němu v myšlenkách vracela a nemohla spát. Byl to rok 2012, kdy Hanka na jeho sklonku spadla při venčení Žanetky ze schodů a zlomila si koleno. Tím se odstartovala řada až neuvěřitelných zdravotních problémů, které bohužel po dlouhém trápení vedly až k smrti v pondělí v půl sedmé večer.

VIDEO: Je to jako s feťákem! Krampol drsně promluvil o nemocné ženě Hance
Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Je to jako s feťákem! Krampol drsně promluvil o nemocné ženě Hance Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií