Hana Krampolová zemřela v pondělí zhruba v 18:30 poté, co doma upadla cestou na toaletu a ztratila vědomí. Podle herce je na vině vnitřní vykrvácení z prasklého vředu na jícnu, přivolaná záchranka už Hance pomoci nedokázala.

Od té doby je herec a moderátor obklopen nejbližšími, hned v úterý ráno za ním do bytu v centru Prahy přispěchal kamarád a manažer Miloš Schmiedberger, který Jiřímu pomáhá s nezbytnými úkony.

Blesku herec prozradil, že přípravám pohřbu se bude moci věnovat až po nařízené pitvě. Jeho manažer jej v úterý dopoledne zavezl do banky a pak se poněkud překvapivě i s Krampolem rozjel do domu podnikatelky Šárky Grossové, vdovy po expremiérovi Stanislavu Grossovi (†45).

VIDEO: Krampolovipřed měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec! David Turek

S rodinou Grossových pojí Krampola letité přátelství, mladá Natálka Grossová(17) mimo jiné hraje v Krampolově právě natáčeném filmu Stáří není pro sraby. Podle Schmiedbergera herec s Grossovou řešil naplánované pracovní projekty. „Naordinoval jsem mu to, nemůže sedět doma, musí zaměstnat myšlenky. S Natálkou chystají videoklip a další věci, tak se to bylo domlouvat,“ říká hercův manažer.

Také v příštích dnech je herec rozhodnut dodržet všechny své pracovní závazky. „V pátek budu pracovat. Nesmím se na to vykašlat, to bych do toho úplně spadl,“ dodává Krampol.

VIDEO: Smrt Hany Krampolové (†59): Takhle mluvila o letech problémů...

Video
Video se připravuje ...

Smrt Hany Krampolové (†59): Takhle mluvila o letech problémů... Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
75 fotografií