Byt se nachází v domě, který byl postaven v 80. letech minulého století. Místnosti byly zbytečně tmavé a stísněné, což vedlo k potřebě nového řešení. Architekti navrhli nový půdorys, který počítal s lepším propojením prostorů. Výsledkem je domov se stěnami, které svírají 45 stupňů. Interiér díky tomu “teče,”poskytuje dostatek přirozeného světla a usnadňuje větrání.

Za vstupem do bytu se nachází společenská čáast, které přechází v jídelnu a kuchyni. Místnosti pro spánek a odpočinek jsou v klidové zóně.

Nové uspořádání umožnilo vytvořit hned tři nezávislé ložnice a společnou koupelnu, jejíž dveře jsou elegantně maskovány modrou barvou. Modrá výmalba se v obývacím pokoji změní na bílou, kterou doplňují skříňky a nábytek stejné barvy.

Moderně řešený interiér kombinuje černé detaily s bílými a modrými povrchy, které vytváří odvážný grafický design. Působivé jsou i geometrické dlaždice v kuchyni a jídelně, které spojují  nečekaným způsobem všechny výše uvedené barvy.

Hlavní ložnice těží především ze skleněného panelu, který ji odděluje od hlavní koupelny. V koupelně je boční vnější stěna s velkým oknem, které propouští do obou místností dostatek přirozeného světla.

Fotogalerie
14 fotografií