Jindy skoupý na slovo princ William se během rozhovoru pro BBC Radio Five opravdu otevřel. Nejenže vyzradil trapné okamžiky z mládí a z období dvoření se Kate Middletonové (38), ale také složité chvíle, které zažívá většina dospívajících chlapců.

Jakožto budoucí král Anglie měl William během dospívání na zádech obrovský terč a jeho spolužáci se do něj rádi strefovali. Nejraději prince trápili na tělocviku, kdy se pokusy o šikanu snadno zaměnily s častými a nevyhnutelnými nehodami.

William byl vášnivým a šikovným fotbalistou. Bohužel pro něj to ostatní spolužáci těžce vydýchávali a chtěli princovi uškodit. Třeba mu i zlámat nohy. Především jeden spoluhráč ho měl v hledáčku, netušil ovšem, že on sám je v hledáčku někoho mnohem nebezpečnějšího.

VIDEO: Zesnulý Skopeček: Před smrtí se cítil osamělý. A Nedvěd promluvil o komplikacích při porodu

Video
Video se připravuje ...

Zesnulý Skopeček: Před smrtí se cítil osamělý. A Nedvěd promluvil o komplikacích při porodu. Bára Horáková, Lukáš Červený

„Před mnoha lety jsem řekl jednomu policistovi, který mě doprovázel, aby si vzal laserové ukazovátko a zamířil ho na jednoho hráče. Bylo mi tehdy patnáct a říkám tomu klukovi ‚Vidíš? Sleduje tě, on tě sleduje‘,“ zasmál se William. „Takže jste ho přesvědčil, že ho zaměřuje sniper?“ zeptal se ho moderátor a William kývl. „Přesně tak. Rozhodilo ho to na 10 minut,“ doznal.

Podobné problémy zažíval i jeho otec princ Charles (71) a dědeček princ Philip (99). Oba v dětství docházeli na soukromou školu Gordonstoun ve Skotsku a vrstevníci a starší děti si oba dobírali pro jejich modrou krev.

VIDEO: Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video
Video se připravuje ...

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury! Blesk TV

Fotogalerie
95 fotografií