K odložení veselky došlo prý kvůli zdravotním problémům, se kterými se Gábina, se kterou herec žije už dvanáct let, neustále potýká. „Svatbu musel táta odložit, zdraví jeho přítelkyně je na prvním místě, to je snad jasné. Víc mně nepřísluší k tomu cokoliv říkat,“ řekla deníku Aha! hercova dcera a hvězda Modrého kódu Kristýna Frejová (48).

Frejova snoubenka Gábina minulý rok absolvovala složitou osmihodinovou operaci rakoviny slinivky, při které jí odebrali část orgánů. Kontrolní CT poté byla stále v pořádku, a tak konečně stanovili pevné datum, vybrali si společně snubní prstýnky a pořídili šaty a oblek.

VIDEO: Kristýna Frejová a David Gránský to rozjeli po tiskovce TV Prima. Do varu je dostala Včelka Mája!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Frejová a David Gránský to rozjeli po tiskovce TV Prima. Do varu je dostala Včelka Mája! David Kundrát

„Bude to veselka malinká, jen pro rodinu. Nechceme žádný humbuk a už se oba moc těšíme,“ komentoval pro Aha! ještě v červnu Frej. Něco se ale zase se zdravím Gábiny, která už prodělala i rakovinu prsu, zvrtlo.

Datum svatby se muselo zrušit a je nutné počkat, až na tom bude zdravotně dobře. Pro herce a představitele doktora Sovy z Nemocnice na kraji města je teď nejdůležitější, aby jeho snoubenka byla v pořádku.

Fotogalerie
29 fotografií