Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Drahá autonehoda známého právníka: Do jeho luxusního ferrari naboural mercedes!

Autor: diz, shp - 
1. srpna 2020
13:19

Stačí chvilka nepozornosti a obrovská škoda je na světě. Své o tom ví řidiči luxusních vozů značek Ferrari a Mercedes, kteří do sebe v sobotu „trkli“ v Čestlicích východně od Prahy. Jedním z nich je známý právník a sběratel drahých bouráků.

Ke srážce dvou luxusních bouráků došlo v sobotu okolo poledne. Podle mluvčí středočeské policie Petry Potočné se nehoda obešla bez zranění. „Srazila se dvě vozidla, podle prvotních zpráv by se nemělo jednat o nic vážného,” uvedla mluvčí pro Blesk.cz. „Policisté na místě dechovou zkouškou vyloučili přítomnost alkoholu u obou řidičů.”

Boural známý právník

Oba řidiči tak nyní budou muset řešit především nápravu škod, pro kterou asi bude nutné sáhnout hluboko do peněženky. Podle informací Blesku je majitelem závodního bouráku ferrari sběratel luxusních aut a známý právník.

Autonehodu svého syna potvrdil jeho otec a podnikatel Michal Skuhrovec. „Ano, havárie se účastnil můj syn. Pán jel na červenou a naboural ho do jeho levého zadního kola,“ uvedl s tím, že nehodu způsobil její druhý účastník. „Nikomu se ale nic nenastalo,“ uzavřel.

Fáro za miliony

Ferrari značky F430 platí za luxusní dvousedadlový sporťák s náhonem na zadní kola, který dokáže vyprovokovat tachometr až na 320 km/h. Jelikož se vyráběl v letech 2004 až 2009, je nyní k sehnání převážně po bazarech, přičemž jeho cena se v nich místy šplhá až k sedmi milionům korun.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání