Přes dva roky se obětavě stará o manžela Jiřího Menzela, který na podzim 2017 prodělal meningokoka a šestihodinovou operaci mozku. Není proto divu, že se poslední měsíce musela izolovat od okolního světa, aby na oscarového režiséra vir nepřenesla.

Po výletu s dcerami Aničkou (11) a Evou Marií (5) do Českého Krumluva se teď odvážila i mezi větší počet lidí na premiéru dokumentu K2: Vlastní cestou režisérky Jany Počtové (40) a horolezkyně Kláry Kolouchové (41).

V pražské Lucerně jí to moc slušelo. Místo neforemného domácího oblečení vynesla slušivý smaragdový overal. V sále navíc zjevně neseděla sama, protože akci si nenechal ujít ani Jaroslav Brabec, s kterým má starší dceru. Ten Olze v nelehkých dnech prý se vším pomáhá.

Nejoriginálnější šaty večera měla sama režisérka Jana Počtová. „Šila jsem si je sama a trvalo mi to tři dny. Nejspíš mě inspirovalo to množství lan, které horolezci a horolezkyně potřebují, takže jsem zašla do našeho provaznictví na Újezdu a stvořila tyhle černé šaty s barevnými provázky,” svěřila se.

VIDEO: Olga Menzelová umí okouzlit: Zde jako antická bohyně!

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová jako antická bohyně! Jak se má její manžel Jiří? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií