Dvanáct dlouhých let si žila jako královna Floridy. Denně zásobovala sociální sítě fotografiemi v plavkách, z radovánek u moře, s odhalenou opálenou kůží na lehátku. Všechno ale jednou končí a americký sen se pomalu rozplývá – Zuzana Belohorcová se stěhuje do Evropy.

Důvodů je mnoho, od koronaviru a rasových nepokojů po bídné zdravotnictví a školství. Prostorný domov prodávají za 2 500 000 dolarů (cca 56 milionů korun) a do prodeje půjde i jejich vila, čímž je ve Státech už nic nebude držet. Tedy kromě haldy osobních věcí.

S těmi si ale půvabná blondýna poradila po svém. Na stěhování každého kusu nábytku, všeho šatstva, hraček dětí a jiných drobností, které za ty léta nastřádali, jednoduše nemá náladu ani kapacitu, takže to začala postupně rozdávat.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! 

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Už balíme. Nikdy jsem nic nevyhodila, je mi to vždycky líto. A proto jsem se rozhodla všechno poslat dál, protože se vždycky najde někdo, komu se to může hodit,“ oznámila Zuzana na sociálních sítích z auta převršeného haraburdím. První osobní věci už putovaly k potřebným.

„Hromadu věcí neseme do školky, kde si to učitelky roztřídí, zbytek pak jde do kostela,“ podělila se bývalá moderátorka erotického Peříčka. Nová životní kapitola se nejlépe začíná na nepopsaném listu a celá rodina se na ni velmi těší.

Budeme v Marbelle, už tam máme pronajatý byt. Děti tam na začátku září nastupují do soukromé školy. A my si tam třeba někde na pláži otevřeme kavárnu,“ řekl Blesku Zuzanin manžel Vlasta Hájek (44).

VIDEO: Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video
Video se připravuje ...

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury! Blesk TV

Fotogalerie
51 fotografií