Doja Cat, vlastním jménem Amala Ratna Zandile Dlamini, se proslavila především svůdným oblékáním a chytlavými songy. A také pořádně prořízlou pusou. V dubnu tohoto roku, kdy se koronavirová krize teprve rozjížděla, přirovnala totiž nové virové onemocnění covid-19 k lehké chřipce a ze strachu lidí si utahovala.

VIDEO: Vojta Kotek měl po nehodě skončit v nemocnici! A těhotná Pizingerová terčem úchylů.

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek měl po nehodě skončit v nemocnici! A těhotná Pizingerová terčem úchylů. Bára Horáková, Lukáš Červený

„Korona je mi u pr*ele, je to jen chřipka!“ rozohnila se na sociálních sítích. „Jste slaboši. Stačí brát léky na nachlazení a chřipku, pít dostatek vody, čaj a hodně spát. To je celý, nic víc. Všichni jste z korony vyděšení tak moc, že si teď potřebuju dát Coronu (druh piva – pozn. red.).“ Sledující ji ale následně okamžitě zkritizovali, že stovky mrtvých denně jsou jasným důkazem o závažnosti situace. Doja ale o covidu nechtěla nic slyšet.

Před pár dny se nicméně sama podělila s pozitivními testy na koronavirus. „Mám covid. Upřímně, fakt nevím, jak se to stalo, možná tím, že jsem si něco objednala, vážně nevím, nicméně jsem se nakazila. Teď už jsem v pořádku. Byly to čtyři dny intenzivních symptomů, ale už jsem v pohodě,“ ubezpečila fanoušky, které asi pálila na jazyku dvě slůvka: Ta ironie!

VIDEO: Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video
Video se připravuje ...

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury! Blesk TV

Fotogalerie
24 fotografií