„Bolelo to, ale zachránit už to nešlo,“ přiznal Michal ve velkém otevřeném rozhovoru, který přinese už v pátek Blesk TV Magazín.

Milostný život Michala Janotky by vydal na román. Dlouhé roky tvořil pár s kolegyní Sandrou Parmovou (34), ale místo očekávané svatby přišel rozchod.

Janotka si tak loni v létě vzal staronovou přítelkyni Karolínu. Ani s tou mu ale vztah nevydržel. A to kvůli její nevěře! Podvádět ho prý začala nedlouho po svatbě...

„Měl jsem Karolínu opravdu hodně rád a chtěl jsem jí v té prvotní fázi odpustit. Ale nešlo to. Zvlášť, když jsem se dozvídal další a další podrobnosti…“ vypráví Janotka s tím, že jako novinář umí zjišťovat informace.

VIDEO: Sandra Parmová po rozchodu s Janotkou: Michala jsem chtěla zpátky!

Video
Video se připravuje ...

Sandra Parmová po rozchodu: Michala jsem chtěla zpátky! Blesk TV

„Takže jsem se z různých stran dozvídal spoustu věcí, podrobnosti o tom, co se v posledních měsících našeho manželství odehrávalo… Nebudu konkrétní, ale prostě už pak bylo jasné, že to zachránit nelze,“ přiznává s tím, že si v reakci na nevěru prošel řadou fází, v nichž nechyběla sebelítost nebo vztek.

Dodává ovšem, že nic není černobílé. „Vždycky za to můžou dva. Já si svoje chyby uvědomuju, vím, že jsem se jí nevěnoval tak, jak jsem měl, protože jsem prostě měl hodně práce a málo času na osobní život. Určitě se to ale dalo vyřešit jinak, než jak to udělala moje žena,“ povzdechl si moderátor.

Blesk TV Magazín
Autor: Blesk

A dále v Blesk TV Magazínu čtěte:

✖ Krásná vila v přírodě fotografky Sáry Saudkové

✖ Jeden den s legendárním Dominikem Haškem

VIDEO: Svalovec z Krimi zpráv: Král péřovek ukázal šatník!

Video
Video se připravuje ...

Svalovec z Krimi zpráv: Král péřovek ukázal šatník! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií