Je rok 2016 a princ Harry a Meghan Markleová, zneuznaná americká herečka střední vyšší třídy, se opatrně oťukávají. Následník trůnu chce svou přítelkyni ohromit, a vezme ji na nejdobrodružnější dovolenou jejího života do divoké a nezkrotné Botswany. O několik měsíců později ji tam také požádá o ruku.

Tak to alespoň tvrdí kniha Hledání svobody autorů Omida Scobieho a Carolyn Durandové, která má na prodejní pulty dorazit v polovině srpna. Vévodové ze Sussexu své třetí rande údajně strávili v pětihvězdičkovém kempu Meno a Kwena v národním parku Makgadikgadi Pans.

VIDEO: Zesnulý Skopeček: Před smrtí se cítil osamělý. A Nedvěd promluvil o komplikacích při porodu

Video
Video se připravuje ...

Zesnulý Skopeček: Před smrtí se cítil osamělý. A Nedvěd promluvil o komplikacích při porodu Bára Horáková, Lukáš Červený

Kemp nabízí rozmanitý výběr činností a nádherný pohled na přírodu kolem. Jedna noc v něm stojí v přepočtu 42 tisíc korun. Není divu, že Meghan Harrymu zcela propadla. V knize dále stojí, že Harry chtěl svou milou požádat o ruku už na druhém rande, ale rozmyslel si to. A udělal dobře. Po takto exotickém rande bylo pro Meghan mnohem snazší říct ano peklu, které ji v královské rodině čekalo.

VIDEO: Megxit. Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finačně nepohorší?

Fotogalerie
105 fotografií