Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka (†16) promluvila o zneužívání vlastním strýcem: Zmlátil ji a shodil z 11. patra

Autor: shp - 
29. července 2020
16:06

Íránská dívka Fatemeh Ghozatová (†16) už měla dost nechutného zneužívání ze strany svého strýce Mojtaba Namdara. Rozhodla se o tom proto promluvit. Stálo ji to život. Muž ji nejdříve zbil a potom shodil z 11. patra vstříc smrti.

Fatemah promluvila o zneužívání 22. května letošního roku, což strýce rozzuřilo natolik, že na dívku zaútočil a zabil ji. Incident se odehrál ve městě Parand. Zdrcená matka nyní promluvila pro Íránskou mezinárodní TV o svém trápení.

Strýc vyhrožoval i synovci

„Vyhodil moji holčičku z okna před mýma vlastníma očima. Poté mi strčil její tělo do rukou. Nyní byl propuštěn z vězení na kauci a odešel volný. Vyhrožuje mému synovi a říká: ,Teď jsi na řadě ty.‘ Bojím se o sebe i své děti,“ prohlásila Bariha Rahmani.

„Řekněte mi, v jaké jiné zemi na světě, kde dojde k vraždě a všechny důkazy ukazují na vraha, je propuštěn na kauci po dvou týdnech?“ smutní matka. Příbuzní tvrdí, že se Mojtaba Namdar přiznal před všemi sousedy, ještě než na místo přijeli policisté.

Spravedlnost je slepá

Jenže později své přiznání vzal zpět. „Tento případ je velmi podivný. Není jasné, proč byl strýc propuštěn po pouhých dvou týdnech,“ řekl v televizi novinář a odborník na právo Nargess Tavassolian. Podle matky už spravedlnost opustila zemi dávno.

trintin ( 29. července 2020 16:33 )

Tento případ je velmi podivný.?? Prozatím by mohl doprovázet Janouška, aby mu samotnému při výletech na kole nebylo smutno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání