Aby se Helena vyrovnala se svým sexuálním traumatem, tak se stala sexuální koučkou a radí nejenom ženám, ale i mužům, jak se v milostném životě co nejlépe uspokojit. Ale zase došlo ke změně a Houdová se nyní fanouškům na sociální síti svěřila, že trpí a bojuje. 

„Před rokem jsem sama sobě slíbila, že budu absolutně přítomná ve svém těle. Pro někoho normálka, pro ty, kteří jsme si prošli sexuálním traumatem, boj,“ vysvětlovala na sociální síti.

„Protože když jsme tu událost prožívali, zamrzli jsme. A v mém případě odešli z těla. To abych tu bolest vůbec přežila. Lítat si a být propojená s astrálními světy je pro mě lehoučké. Být v mém fyzickém těle, ne tak moc,“ pokračovala.

„Před třemi týdny mně osobní bolestivá událost spustila tuhle reakci a já byla přítomná pouze při své práci. Měla jsem ale problém tvořit nové, vymezovat si hranice, cítit,“ popisuje své trable bývalá modelka. 

VIDEO: Helena Houdová po rozvodu: Skončila jsem na kapačkách a málem umřela!

Video
Video se připravuje ...

Helena Houdová po rozvodu: Skončila jsem na kapačkách a málem umřela! Blesk TV

Chvíli mi trvalo, než jsem pochopila, že jsem v posttraumatické reakci. Vzala jsem si dva dny volna a jsem sama, medituji, propojuji se, beru si medicínu oceánu a Matky Země. Pracuji se svými spirit průvodci. A hlavně - vítám každý moment téhle transformace. Protože teď už vím, že mě smutek nezabije,“ pokračuje ve své zpovědi Houdová, která se svými třemi dětmi žije na Bali. 

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Fotogalerie
41 fotografií