Pokud se dá o někom říct, že je renesančním člověkem, tak je to bez přehánění Kateřina Hrachovcová, která v posledních letech přijala jméno Kaira. Je totiž nejenom talentovanou herečkou, jíž nedělají problém dramatické ani komediální role, ale také bývalou zdravotní sestrou na veterině, malířkou či fitnesskou, co s gustem předvádí na internetu svou vyrýsovanou postavičku zcela popírající fakt, že jí pomalu, ale jistě táhne na padesát. Věnuje se ovšem i práci, kterou by u ní nikdo nečekal: koučinku.

Nejde však o koučink sexuální, jenž propaguje Miss České republiky roku 1999 Helena Houdová (40). Řeč je o koučinku osobním a osobnostním. Akreditaci Hrachovcová získala díky studiu na psychoterapeutické fakultě Pražské vysoké školy psychosociálních studií, a věnuje se tomu už pořádnou řádku let!

„Když nehraju v divadle, nenatáčím seriál nebo film, tak také pracuji, pomáhám druhým v rozvoji, koučuji,“ vysvětlila na instagramu svým překvapeným fanouškům. Mnozí z nich ani netušili, že již neskutečných osm let má kromě působení na televizních obrazovkách, plátnech kin a divadelních prknech ještě jedno zaměstnání.

VIDEO: Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný!

Video
Video se připravuje ...

Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Pro čtenáře Blesku to není žádnou novinkou, svůdná Kaira se nám s tím svěřila už před pěti lety: „Chodí za mnou lidé, kteří mají tak jako každý své problémy, řeší třeba odpovědi i na zcela obyčejné otázky a já jim pomáhám dojít k cíli,“ popisovala tehdy svou činnost. „Nefunguje to tak, že bych jim nutila svoje řešení, svůj pohled na věc – kouč vede k tomu, aby si na to, co chtějí, přišli sami. Velmi mě to naplňuje, poslouchat příběhy druhých, a když se dostavují konkrétní výsledky.“

Aby jí nyní na instagramu její příznivci uvěřili, sdílela dokonce svůj certifikát o absolvování a osvědčení o rekvalifikaci. „Práce, kterou mám také ráda,“ okomentovala Kaira záběry na lejstra dokazující její vzdělání a tudíž i její „vedlejšák“. Koučink ji prý naplňuje stejnou měrou jako herectví nebo péče o zvířata, jimž se věnuje i nad rámec svých povinností, například v různých charitativních projektech.

„Je strašně moc fajn v životě vědět, že nové zkušenosti, znalosti a chuť na sobě pracovat nás posouvají stále dál,“ zaznívalo v komentářích oceňujících seberozvoj Hrachovcové. A dokonce se objevily i žádosti, zda by bylo možné se u ní hned objednat na konzultaci! Jenže ruku na srdce, copak by se nějaký muž dokázal s takhle sexy koučkou soustředit na své trable a nesnáze?

VIDEO: Kaira Hrachovcová po rozvodu s manželem: Zbavila se minulosti! 

Video
Video se připravuje ...

Kaira Hrachovcová po rozvodu s manželem: Zbavila se minulosti! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
107 fotografií