Ač nerad sdílím nějaké neveselé věci, v mé první autorské písničce jsem se rozhodl otevřít zákulisí mého života, které mě neustále provází a nechtěl jsem o něm příliš mluvit,“ prozrazuje Kajumi. „Poslední vztah mě dostal až na dno, ztratil jsem motivaci a hledal jsem způsob, jak všem dát vědět, jak se věcí mají, aby mi denně přestaly chodit stovky zpráv o mém soukromí,“ říká TikToker.

Video
Video se připravuje ...

Nový song Adama Kajumi - Limity 

Na škole si ho spolužáci dobírali pro barvu pleti jeho tatínka, který pochází z Afghánistánu. „Čelil jsem rasistickým narážkám. Tátu mi v klipu zahrál můj reálný otec původem z Afghánistánu. V minulosti jsem díky svému otci čelil rasistickým narážkám, čemuž nerozumím, když můj otec často bojuje na straně české armády v misích v Afghánistánu. Za toto jsem na svého otce nesmírně hrdý.“‎

Kromě rasismu v písni řeší i to, že byl několikrát označen za gaye. „Já si myslím, že je to taková prostoduchá nadávka. Když je kluk takovej hodně moderně vypadající nebo smýšlející, tak se prostě takhle označuje. Je to takovej hloupej trend. Neuráží mě to, protože mám spoustu kamarádů homosexuálů,“ vysvětluje. Za sebou má pár vztahů se slečnami. „Může v mé mysli přijít nějaké znovuzrození a třeba si řeknu za 20 let, že jsem vlastně na kluky. Zatím to neplánuju, tudíž je to pro mě nepochopitelný, když taková situace nenastala,“ dodává.

Fotogalerie
29 fotografií