Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Prostějově se střílelo! Zemřeli dva mladí lidé (†23 a †24)

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Aktualizováno -
26. července 2020
11:54
Autor: ČTK, rys - 
26. července 2020
11:36

Ke krutému činu došlo v sobotu v Prostějově. V tamním panelovém domě zemřela žena (†24) a muž (†23). Podle informací Blesku byl spáchán střelnou zbraní. Útočil patrně muž, který si následně měl vzít život.

Kriminalisté v Prostějově vyšetřují smrt dvou mladých lidí, třiadvacetiletého muže a o rok starší ženy. Podle policejního mluvčího Libora Hejtmana šlo zřejmě o vraždu a sebevraždu. Tragédie se stala v sobotu, okolnosti případu policie stále vyšetřuje,“ sdělil policejní mluvčí Libor Hejtman.

První výsledky vyšetřování naznačují, že mladý muž (†23) zabil nejprve svou přítelkyni (†24) a potom sebe. „Podle dosud provedeného šetření je důvodné podezření, že došlo k vraždě a sebevraždě. Vyšetřování události je na samém počátku,“ uvedl Hejtman. 

Tragédie se odehrála v malém jednopokojovém bytě v šestém patře panelového domu na okraji Prostějova. Podle zdroje, který je o případu dobře informován, byla příčinou úmrtí obou mladých lidí střelná zbraň. „Já mohu jen ještě potvrdit, že za oběť vraždy je z těch dvou považována mladá žena,“ prozradil mluvčí Hejtman s tím, že co bylo motivem mladíkova činu, není zatím zcela jasné.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

dvorece ( 27. července 2020 07:26 )

Zas jeden, co měl za mužský vzor samoživitelku a proto jedná hystericky...Je to tak, chybí vojna a tátové. Aspon 5 měsíců vojny. Vyrostli místo chlapů sra.lbotky, co se hned hroutí, že je ženská nechce...asi měla proč.

kralovna-vsech-mori ( 26. července 2020 12:23 )

Zase nějaký Rómeo a Jůlie?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání