Začalo to na konci roku, když ji sestra upozornila na to, že jí pod vyčesaným drdolem chybí vlasy. Aniž by to věděla, měla vzadu na temeni holá místa po vypadaných vlasech. Zašla k lékaři, ale ani po odběrech krve se nezjistilo, co je příčinou vypadávání vlasů. 

Na radu kamarádky vyrazila Karolína Mališová na kliniku čínské a estetické medicíny Judity Halvové, kam dochází třeba Miroslav Etzler (55) nebo Aneta Krejčíková (29), a tam měli hned jasno –⁠ alopecie areata (vypadávání vlasů ve shlucích). 

VIDEO: Nadšený otec Etzler (54) přiznal problémy: Nezvládám to!

Video
Video se připravuje ...

Nadšený otec Etzler (54) přiznal problémy: Nezvládám to! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Neustálý stres ze školy, státnice, pendlování mezi Opavou a Prahou, do toho snaha vypadat dokonale na sociálních sítích, prostě tělo řeklo dost. Dávalo mi to dlouho najevo třeba tím, že mě zničehonic strašně bolelo zápěstí, pak záda, kdy jsem týden chodila v předklonu, a pak mi začaly padat vlasy,“ popsala Blesku původ nemoci, kterou půl roku léčila. Od základů změnila stravu a pravidelně docházela k paní doktorce Halvové. 

„Co se léčby alopecie týká, u Káji jsme zkombinovali akupunkturu, karboxyterapii, mezoterapii i fyzioterapii,“ prozrazuje Judita, která pomohla vylepšit pleť třeba České Miss Lee Šteflíčkové (22). Ta měla obličej plný boláků. 

VIDEO: Úspěšné blogerky v karanténě: Jednu připravila o práci, druhá vydělávala v rodinné firmě!

Video
Video se připravuje ...

Úspěšné blogerky v karanténě: Jednu připravila o práci, druhá vydělávala v rodinné firmě! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
45 fotografií