Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapec (†10) si předpověděl vlastní smrt: Zabije mě táta, řekl

Desetiletý chlapec si předpověděl vlastní smrt: Otce zatkli za vraždu!
Desetiletý chlapec si předpověděl vlastní smrt: Otce zatkli za vraždu!  (Autor: Indianapolis Metropolitan Police Department/ Facebook)
Autor: jel - 
25. července 2020
21:17

Teprve desetiletý Nakota Kelly z americké Indiany byl údajně minulý víkend zavražděn svým vlastním otcem, Anthonym Dibniahem. Jenom několik dnů před zmizením přitom varoval svou maminku, že ho otec zabije. 

Chlapcova matka údajně řekla synovi, že stráví víkend u svého otce. „Hm, tak to jsem mrtvej, nečekej, že se vrátím domů!“ prohlásil podle serveru Metro Nakota poté. „Táta mě zabije,“ měl ještě říci své matce. Otec na něj prý byl neustále naštvaný kvůli tomu, že tráví čas na telefonu a nepovídá si s ním.

Někdo z příbuzných, zřejmě matka, v sobotu zavolal na tísňovou linku, kde ohlásil, že muž chlapce skutečně zabil. Policie tedy vyrazila k domu podezřelého, nikdo jim však neotvíral a neměli pádný důvod k násilnému vniknutí dovnitř, a tak odešli.

Dalšího dne si policisté promluvili s kamarádem muže, který tvrdil, že si od něj otec chlapce půjčil kufr a pak mu přiznal, že zavraždil syna. Na záznamech z videokamer byl také podezřelý viděn, jak nakládá  zavazadla na svůj jeep. Kriminalisté tedy vtrhli do domu a našli uvnitř obrovskou spoustu krve, která byla v koupelně i v předsíni. Dibniah byl zadržen v úterý a vzat do vazby. Tělo jeho syna se však zatím nenašlo.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání