Hlavním tématem připravovaného krimi thrilleru Promlčeno je případ vraždy a její promlčení. Celovečerní film režiséra Roberta Sedláčka sugestivním způsobem popisuje vyvrcholení vnitřního boje a dlouholeté cesty hlavního hrdiny za očištěním a dosažením odpuštění. 

V napínavém příběhu se v hlavní roli představí Karel Roden (58). Jeho hereckým protipólem je talentovaná Barbora Bočková (30), která při castinzích s přehledem předčila své zkušenější herecké kolegyně. 

VIDEO: Politici podle TMBK: „Jeden zmizí a nahradí ho dva další. Žaloby se bojím jak čert kříže“

Video
Video se připravuje ...

Politici podle TMBK: „Jeden zmizí a nahradí ho dva další. Žaloby se bojím jak čert kříže“ Markéta Volfová, Lukáš Červený

Vladimír Kratina (68) spolu s Karlem Jirákem (25) si užijí natáčení na policejní stanici a Vilma Cibulková (57) s Denisou Barešovou (24) se představí jako matka s dcerou, jejichž životy se rázem obrátí vzhůru nohama. 

Ve filmu se objeví také známí influenceři. Hosta ve vysílání si zahraje Tomáš Břínek (stojí za zábavnou stránkou TMBK). „Budu tam hrát sám sebe,“ řekl Blesku Tomáš, jehož koláže vládnou českému instagramu. Zároveň je známý provokatér zetěm Haliny Pawlowské (65) a nebojí se si vystřelit ani z ní.

VIDEO: Halina Pawlowská 6 let po smrti manžela (†60) otočila: Druhá svatba!

Video
Video se připravuje ...

Halina Pawlowská 6 let po smrti manžela (†60) otočila: Druhá svatba! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií