Pro spoustu lidí je pobyt u moře něco jako grilovačka a domů se vrací „černí jako boty“. Protože u mnohých stále přetrvává starý nešvar ve stylu „jen ať sousedi vidí, že jsem byl u moře“. A tak se Anna Kadeřávková brzy dostala do řečí, jak to, že po dvou týdnech na slunné dovolené je bílá jako stěna a nemá bronzovou či čokoládovou barvu.  

„Zaprvé, nechápu smysl těchto a jiných podobných zpráv nebo komentářů. Jejich smysl mi uniká. A zadruhé, od prvního dne jsem se musela mazat padesátkou, protože jsem čtyři dny před odletem dostala roli, točí se sice v srpnu, ale dějově Vánoce, a já nesmím na plac nakráčet opálená,“ vysvětlila všem rýpalům herečka, která se naposledy objevila v pohádce Kouzelník Žito.  

VIDEO: Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží!

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží! Tereza Kühnelová, Blesk

„Takže k vodě jsem se celou dovču poctivě mazala padesátkou jak blázen a ve městě se pařila v triku s rukávem a v dlouhý sukni (jako ještě větší blázen), ale ten pocit, že se nemusím namazat, lidi, ten stál za to. Takže toť odpověď na větu ,Jsi bílá jako stěna, vy jste nikde nebyli?.‘ Díky, byli, a je to pro mě momentálně lichotka - zvládla jsem svou práci na jedničku!“ dodala Anna, která si dovolenou na Kypru užila se svým přítelem, slovenským rapperem Jánem Strapcem. 

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu!

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií