„Dovolte mi představit vám rodinu Dušiček,“ napsal k příspěvku Spirit, jehož pravé jméno je Michal Dušička. Na snímku objímá kolem pasu svou těhotnou přítelkyni Marii. Velikost bříška naznačuje, že už bude ve druhém trimestru.

Poprvé se o nastávajících rodičích rozmluvil zdroj z jejich okolí. Serveru pluska.sk tehdy uvedl, že je Marie ve třetím měsíci a oba jsou nesmírně šťastní. Spirit to nepotvrdil, ale nesnažil se to ani vyvrátit. 

Po těchto vyzrazujících informacích přišel Spirit se svým oficiálním oznámením jako s křížkem po funuse a nikdo z toho dvakrát překvapený nebyl. Co ale rozproudilo další debatu, bylo pozměněné jméno Marie. Ta se na svém profilu přejmenovala na Dušička a okamžitě se tak začalo spekulovat o tajné svatbě. 

VIDEO: Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala?

Video
Video se připravuje ...

Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Majk na nic nečekal a po pár hodinách přiznal, že tajná svatba opravdu proběhla. „Byla Ruska, nerozuměla mi ani půl slova. A teď je moje žena. Maria Dušička,“ napsal k černobílým svatebním fotografiím. Na úvodní jdou ruku v ruce vylidněnou ulicí, další zachytávají různé okamžiky ze svatby: rodinné připití, zamilovaný polibek, záběr na snubní prsteny nebo krájení dortu.

Stejný zdroj dříve práskl, že Marie bude rodit v říjnu a že to bude holčička. A v jedné věci měl pravdu; rapper se den po dvou velkých novinkách opět obrátil na Instagram a fotkou s růžovými botičkami potvrdil zvěsti, že už za pár měsíců mezi sebe přivítají něžnější pohlaví.

VIDEO: Dcery Gotta na nože! Lucii došla trpělivost, Dominika lže! A děsivá kletba pro Vondráčkovou

Video
Video se připravuje ...

Dcery Gotta na nože! Lucii došla trpělivost, Dominika lže! A děsivá kletba pro Vondráčkovou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií