Fotograf Martin Hlaváč nafotil nejvíc sexy snímky modelky Dominiky Mesarošové. Tu jeho náhlá smrt velmi zarmoutila. „Znali jsme se dlouhá léta, je mi moc líto, že už tu není,“ napsala na sociální síť sexy kráska a přidala snímky, které Hlaváč nafotil. 

Co se vlastně stalo? Podle jeho blízkých upadl po epileptickém záchvatu do kómatu. „Z celého srdce si přeji, ať se uzdravíš a budeme zase spolu doma, chybí mi tvůj úsměv, tvoje objetí, obrovská láska. Všechno zvládneme, naše společná láska má obrovskou sílu i pozitivní mysl. Dokážeme to a ty to, Martine, dáš,“ věřila jeho přítelkyně, příležitostná herečka a modelka Markéta Galuszková. 

Bohužel se z kómatu neprobral a zemřel. „Ztráta mého milovaného muže mě zasáhla na celý život, byli jsme tu jeden pro druhého, Martínku má lásko, vím že se zase jednou sejdeme. Spolu jsme prožili tolik krásných let, usínali vedle sebe v objetí, procestovali svět, budovali domov, neskutečně jsem za tohle vše společné vděčná. Největší štěstí a radost je milovat jeden druhého,“ pláče kráska. 

„Milovat je nádherné, vzájemná láska naše je nenahraditelná. Bolí mě srdíčko, tolik bych tě chtěla obejmout a nepustit, cítit tvoje doteky, jak mě hladíš po tváři, koukáš do očí, pusinkuješ čelo a usmíváš se na mě, tvé velké objetí mě dělalo neskutečně šťastnou, poslouchat, jak nádherně hraješ na piano a já u toho klidně usínám, můj úžasný chlap, partner, kamarád,“ vyznala se na instagramu ze svých citů k partnerovi Markéta, která si zahrála po boku Karla Rodena ve snímku Fotograf, který je inspirovaný životem fotografa Jana Saudka

„Milujeme tě s celou tvou i naší rodinou... navždy budeš v našich srdcích. Opatruj se tam nahoře lásko, vzpomínáme s obrovskou láskou a úctou, jsem vděčná za vše, co jsme spolu prožili, děkuji lásko,“ snaží se ze svého smutku vypsat modelka. 

VIDEO: Sexbomba Mesarošová musela tento luxusní dům s bazénem prodat pod cenou! Za co miliony utratila?

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Mesarošová musela tento luxusní dům s bazénem prodat pod cenou! Za co miliony utratila? Markéta Reinischová

Fotogalerie
18 fotografií