„Mighty už přešel na druhý břeh. Po 7 dnech pátrání od východu do západu slunce, až do ranních hodin, jsme našli jeho obojek,“ pláče na sociální síti představitel legendárního Legolase z Pána prstenů. Vypadá to, že s nalezeným psím doplňkem vzdal veškeré naděje na nalezení psího miláčka, se kterým pravidelně cestoval i do České republiky, a pejsek mu tak dělal společnost během dlouhých dní strávených v Praze kvůli natáčení.

„Tento týden jsem plakal víc, než jsem myslel, že je vůbec možné... Otočil jsem každý kámen, prolezl jsem každý kout, cesty, každý dvůr a potok,“ rozepsal se herec o tom, že udělal vše pro nalezení svého čtyřnohého přítele. Po týdenním nálezu ale pochopil, že hledání je nejspíš u konce.

„Byl víc než jen parťák. Určitě to byla spřízněná duše. Omlouvám se. Miluji tě. Děkuju. RIP můj MIGHTY, můj malý kamaráde,“ dodal smutně herec, který si hned na památku nechal pejska Mightyho zvěčnit na svou hruď.

Ovšem tělíčko malého Mightyho nikdo nenašel. Kde tedy herec bere tu jistotu, že je jeho psí kamarád po smrti? Nabízí se ještě verze, že rozkošného pudlíka někdo unesl jako pěkný „suvenýr“ po charismatickém herci.

VIDEO: Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!

Video
Video se připravuje ...

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody! Martin Hykl

Fotogalerie
35 fotografií