Dlouhodobým seriálům jako Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě se celé roky Daniela Kolářová vyhýbala. Nechtěla chodit do žádné »továrny«, kde bude pracovat od rána do večera. Nabídku role v oblíbeném nemocničním seriálu ale překvapivě vzala. „Nechala jsem se přetáhnout do role sestřičky v Modrém kódu. Jsou to rozdělené cykly, takže to léto mám rozsekané na nudle,“ prozradila Kolářová.

VIDEO: Daniela Kolářová: Proč šla kultura dolů? Nemusíme kličkovat před cenzurou!

Video
Video se připravuje ...

Daniela Kolářová: Proč šla kultura dolů? Nemusíme kličkovat před cenzurou! David Turek, Aleš Brunclík

Vše je rychlé

Představitelka Kateřiny Sovové z Nemocnice na kraji města tvrdí, že výroba Modrého kódu je podobná tomu, jak se pracovalo na natáčení kultovního seriálu. „Tempo je ale závratné! Ta Nemocnice měla původně asi třináct dílů, kdežto tady tu hranici neznám a vlastně jsem se upsala na rok, takže těch dílů bude spousta,“ řekla Kolářová v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Vydělá si balík?

Za roli sestřičky by mohla podle informací deníku Aha! dostat až 15 tisíc korun za jeden natáčecí den. To by jí při objemu 10 natáčecích dnů v měsíci mohlo vynést až 150 tisíc korun. A to je sakra dobrý přivýdělek k penzi...

Role ji vcucává

Na novou roli si zatím herečka zvyká. „Je to trochu odlišná postava od toho, co jsem dělávala dříve, takže jsem postupně do té figury vcucávaná. Snažím se, aby mě to těšilo a bavilo,“ svěřila se Kolářová.

Fotogalerie
28 fotografií