Talentovaný mladý zpěvák, herec a moderátor Milan Peroutka tráví tyto horké dny v nemocnici. Je to smolař – prakticky přesně před rokem ho potrápil vyvrknutý kotník, dnes má za sebou operaci nohy. Koleno se pod ním podlomilo během tréninků na nově uvedený muzikál Cikáni jdou do nebe a přemíru jeho temperamentu, jak se alespoň Peroutka domnívá, odnesl meniskus a vazy. Místo dovolené ho tak čekají minimálně dva týdny na lůžku, než se zase postaví zpátky na nohy.

„Tak si tak říkám, že bych si přál, aby třeba můj novej song vyvolal tolik hezkejch reakcí jako moje koleno,“ posteskl si mladý umělec, na kterého se okamžitě sesypala nejenom vlna přáníček brzkého uzdravení, ale i zpráv, popisujících vlastní zkušenosti s podobnými chirurgickými zákroky. Tolik pěkných komentářů podle svých vlastních slov neměl ani po uvedení nových písniček! Což zabolí… „Ale koukám na to pozitivně,“ zdůraznil s optimismem sobě vlastním.

VIDEO: Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„V tomhle jsou ty sociální sítě krásný! Že člověk potřebuje jen wifinu a najednou na to není sám. Opravdu mi tady ten pobyt zpříjemňujete,“ liboval si Peroutka, jenž nechal své fanoušky rovněž hlasovat i o tom, zda chtějí vidět jeho nohu po operaci předního křížového vazu. Dobrých 86 % jeho příznivců, které Peroutka nazval „zvědavkami“, toužilo ono zranění vidět - a vy se na něj můžete podívat do naší galerie. Ale upozorňujeme, že to rozhodně není pohled pro slabé povahy! Kromě stehů nelze nevidět například drén, který z nohy odvádí přebytečnou tekutinu...

VIDEO: Peroutka se musí svlékat: Drsná podmínka pro novou roli

Video
Video se připravuje ...

Peroutka se musí svlékat: Drsná podmínka pro novou roli David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií