Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Američanka se obléká jako Kate nebo Meghan. Outfity už ji stály statisíce!

23. července 2020 | 06:00

Jakmile se ve společnosti ukáže vévodkyně Kate nebo Meghan Markle, pozornost se upíná hlavně na to, co mají na sobě. Není divu, obě mají styl v malíčku a s výběrem outfitu nikdy nešlápnou vedle. Obě se taky staly inspirací pro mnoho žen po celém světě. Jejich velkou fanynkou je i jednačtyřicetiletá Danielle Magness-Wellmann, která styl královských dam kopíruje už devět let.

Všechno začalo v okamžiku, když se princ William zasnoubil s Kate Middleton. Budoucí vévodkyně okamžitě padla Danielle Magness-Wellmann z Minnesoty do oka. "Okamžitě jsem věděla, že je to neuvěřitelně elegantní a inspirativní dáma," uvedla pro server Daily Mail. Oblékat se jako členka královské rodiny však něco stojí. Přestože si Danielle vybírá outfity, které se dají sehnat v běžných obchodních řetězcích, i tak do oblečení investovala už skoro sedm set tisíc korun. "Nemůžu si dovolit večerní róbu značky Givenchy nebo od jiných světových návrhářů. Naštěstí Kate nakupuje i v běžně dostupných obchodech, jako jsou Reiss, Hobbs, nebo dokonce Zara," říká Danielle.

Američanka si záměrně vybírá kousky, které může nosit každý den do práce nebo do města. "Když už do něčeho investuji větší částku, vybírám si takové modely, které jsou univerzální a které mohu bez obav nosit každý den," upřesnila. Pokud se do nějakého outfitu královských dam zamiluje, ale nemůže si šaty dovolit, dojde ke krejčí a nechá si je jednoduše ušít. "Mám doma mnoho replik, které jsem si nechala ušít. Někdy to zkrátka jinak nejde," vysvětluje.

Na její outfity se podívejte ve fotogalerii:

Po celém světě je moc dobře znám "Kate efekt". V momentě, kdy na sebe vévodkyně obleče běžně dostupný kousek, je během chvilky vyprodaný. Danielle proto bedlivě sleduje královský kalendář a Twitter, díky kterému má přehled, kde se zrovna Kate objeví. Jakmile narazí na její nové fotografie, okamžitě dohledává outfit, který má vévodkyně zrovna na sobě. Pro někoho možná šílenost, pro Danielle návykový koníček. 

Kate však není jedinou členkou královské rodiny, jejíž outfity žena obdivuje. Rychle se zamilovala také do stylu Meghan Markle, Pippy Middleton, švédské korunní princezny Viktorie nebo španělské královny Letizie. "Vždycky když se obléknu jako žena z královské rodiny, lidé mě celý den zahrnují komplimenty. To mě moc těší,“ dodala.

Autor: Aneta Valešová