Herec Haruma Miura, jeden z nejlepších japonských filmových a televizních hvězd a také oblíbený zpěvák, někdejší člen j-popové skupiny Brash Brats, zemřel ve věku pouhých třiceti let. Bezvládné tělo hvězdy nalezl v jeho domě Minato v Tokiu manažer, jemuž bylo divné, že se umělec nedostavil na předem domluvenou pracovní zakázku.

Podle reportérů byl sice okamžitě převezen do nemocnice, veškeré snahy o záchranu mladého života ale vyšly vniveč. Tamní lékaři jej už prohlásili za mrtvého. Tokijská metropolitní policie sice jeho náhlé úmrtí prý vyšetřuje jako možnou sebevraždu, jeho fanoušci jsou však v upřímném šoku. Nikdo netušil, že by se talentovaný mladík potýkal s nějakými vnitřními démony, a co se jeho kariéry týče, neskutečně se mu dařilo.

VIDEO: Josef Kokta: Až budu Ornelle na obtíž, spáchám sebevraždu!

Video
Video se připravuje ...

Josef Kokta: Až budu Ornelle na obtíž, spáchám sebevraždu! FTV Prima

Miura debutoval v japonském filmu v pouhých sedmi letech, velké popularity se však záhy dočkal v seriálu Gokusen 3, odehrávající se v prostředí střední školy. Kvůli jeho stále se zvětšující oblíbenosti byl obsazen do hlavní role seriálu Bloody Monday, založené úspěšné na manze (manga je japonské označení pro japonský komiks, nakreslený stylem, který se vyvíjel v Japonsku po druhé světové válce, pozn. red.), či do filmu Attack on Titan, jenž byl také natočený podle veleúspěšné komiksové série.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop. 

VIDEO: Sebevražda v seriálu Ulice! Takhle si Adriana sáhne na život…

Video
Video se připravuje ...

Sebevražda v Ulici! Takhle si Adriana sáhne na život… TV Nova

Fotogalerie
19 fotografií