Herečka má ráda výzvy a nejvíc ty, kdy si i sáhne na dno. A tak se po dovolené v Chorvatsku rozhodla vyrazit na svatojakubskou pouť do španělského Santiaga de Compostela. 

„Je zvláštní, o kolik je tahle česká trasa pro nás náročnější, než jsme mysleli. Před dvěma lety jsme šli tu přes Pyreneje z Francie do Španělska a je to v těch našich českých kopečcích stejně těžký terén, dokonce spíš těžší, protože tam v podhůří byly pěkné, dlouhé rovinky. Tak je to zajímavé. A v podstatě nikde ani živáčka, až na pár cyklistů. Nádhera,“ píše Iva, která si uvědomuje, jak bolestivá cesta ji ještě čeká. 

VIDEO: Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc!

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc! David Turek, Jan Jedlička

„Každá bolest, každé překonané nebo přijaté nepohodlí, každé uvědomění si toho, co je opravdu důležité pro štěstí a radost, každé přiblížení k sobě samému nás zároveň přibližuje k ostatním, ke světu kolem nás. Roste naše schopnost empatie, milosrdenství k druhým,“ tvrdí herečka. Před lety tuhle pouť zdolala také herečka Kristýna Janáčková (38) nebo Tereza Kostková (44) a v plánu jí má i Dagmar Havlová (67)

VIDEO: Iva Pazderková jako Lady Gaga! V nové show Novy budou slavní imitovat slavné!

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková jako Lady Gaga! V nové show Novy budou slavní imitovat slavné! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií