Na molu se naposledy objevila v roce 2015 a v současné době už jen fotí nebo natáčí reklamy. Ještě před třemi lety ale byla nejvýdělečnější modelkou na světě. Toto prvenství si držela neuvěřitelných patnáct let, a tak si za svůj život vydělala v přepočtu asi devět miliard korun. Její manžel Tom Brady (42) také není žádný chudák. 

Jako vrcholový hráč amerického fotbalu má za sebou devět Super Bowlů, z toho šest vítězných. A během své kariéry dokázal vydělat čtyři miliardy korun. Gisele si však vydělané peníze nenechávala jen pro sebe. Třetinu dávala svým rodičům, pětina plynula na konta jejím sestrám. Má jich pět – Raquel, Grazielu, Gabrielu, Rafaelu a o pět minut mladší dvojvaječné dvojče Patrícii. 

Rodina je to nejlepší, co člověk má, a já jim chci jen oplatit to, co díky nim získávám. Mám pevné zázemí, mám se kam vracet,“ tvrdila Gisele a dodávala: „Já ke svému životu tolik peněz nepotřebuji.“ 

Video
Video se připravuje ...

Gisele Bundchen v reklamě na spodní prádlo /Youtube/

Palác 

Ačkoliv je tak štědrá, skromně si rozhodně nežije. V srpnu 2008 si modelka koupila s manželem pozemek za 11,7 milionu dolarů, tedy cca 274 milionů korun, parcelu o rozloze 1,5 hektaru na adrese Chalon Road 12780 v Brentwood. Za čtyři roky zde vyrostl palác o rozloze dva tisíce metrů čtverečních. I vila Arnolda Schwarzeneggera, který bydlel přes ulici, byla mnohem menší a skromnější.

Pro sebe, manžela a dvě děti, syna Benjamina Reinu (10) a dceru Vivian Lake (7), si tehdy přichystala osm ložnic, parkoviště pro šest aut, krásný bazén ve tvaru laguny a lázně. V domě byl výtah, vinný sklep a posilovna. Rezidence byla rozdělená na dvě části, které spojoval krytý most. 

Když sídlo dokončili, bydleli v něm dva roky a v roce 2014 ho prodali v přepočtu za 990 milionů korun raperovi Dr. Dre. Následně se přestěhovali do Bostonu. 

Máma 

Gisele má i ve čtyřiceti dokonale štíhlou postavu a klidně by mohla dál zdobit módní přehlídky. Jí ale teď nejvíce vyhovuje být manželkou a mámou a místo po mole chodí radši s rodinou na procházky. 

Volejbalistka

Gisele se původně chtěla věnovat profesionální sportovní dráze. Chtěla být volejbalistkou. Kdyby jí nadšení pro míčovou hru vydrželo, možná bychom o ní nikdy neslyšeli. V roce 1993 však jako třináctiletá dívka vstoupila za pomoci matky do modelingového světa. Zúčastnila se národní mutace soutěže Elite Look of the Year, kde skončila druhá a od té doby dala volejbalovým tréninkům sbohem. 

Modelka tisíciletí

Modelkou tisíciletí ji nazvala vydavatelka magazínu Vogue Anna Wintourová v roce 1999. Časopis Rolling Stone ji roku 2000 označil za nejkrásnější dívku světa. Gisele nebyla jen atraktivní, ale byla i nápaditá. Vymyslela chůzi „horse walk" při došlapu s dupnutím na podložku poté, co modelka vysoko zdvihne kolena a předkopne chodidla vpřed. 

VIDEO: Polonahá Simona Krainová: Na procházce v centru Prahy!

Fotogalerie
75 fotografií