„Když jsem se v prosinci vrátila do Česka, tak mi Honza od Lucky psal, zda se neuvidíme, že by byl rád, kdybych přijela. Postěžoval si přitom, že je Lucka hodně pod vlivem Ivany a že kvůli tomu mají doma problémy,“ řekla deníku Aha! Dominika Gottová, když se dozvěděla o rozvodu nevlastní sestry Lucie s manželem Janem Kovaříkem. A zatímco vdova po Karlu Gottovi se k jejím slovům nevyjádřila, samotný aktér, Luciin manžel Honza, to nenechal bez odezvy.

VIDEO: Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel.

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel. Aleš Brunclík

„Chtěl bych dementovat zprávy, že Ivana Gottová by měla jakýkoliv vliv na náš rozvod. Nastalá situace je pro všechny v úzkém rodinném kruhu těžkým obdobím. V první řadě jde o naše nezletilé syny Jana a Vojtu, kteří tuto situaci nezvládají lehce, jelikož jsem byl nucen změnit bydliště a nemohu se s nimi stýkat tak, jako dříve,“ prozradil Blesku Jan Kovařík. A tím vlastně vyvrátil spekulace, že by Ivana Gottová snad mohla mít jakýkoliv podíl na jejich odloučení.

Jak se tedy zdá, s Lucií už mají vše vyříkané a ukončení manželství je už tak „jen“ úřední záležitostí. „Dohodli jsme se na všem, co se týká výchovy dětí a péče o ně. Naše manželství bude ukončeno dohodou. Manželka již delší dobu vede svůj vlastní život s novým partnerem, což vyvrací jakýkoliv vliv Ivany Gottové na našem rozvodu,“ dodal Honza, jehož slova naznačují, že za krachem manželství stojí možná právě Luciin nový partner, nikoliv Dominikou zmíněná Ivana.

„Chtěl bych popřát manželce na cestě jejím životem jen to nejlepší,“ vzkázal stále ještě manžel Lucie Kovaříkové (Gottové) na důkaz, že jejich vztahy jsou i přes jeho odstěhování od rodiny a rozvod v rámci možností korektní.

VIDEO: Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli!

Video
Video se připravuje ...

Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli! Luboš Procházka, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií