Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bianku (†1,5) srazil její strýc autem: Přejel jí prý po hlavě, pak se chtěl zabít

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Reprofoto TV Markíza)
Autor: VaB - 
18. července 2020
11:42

Vteřina nepozornosti a obrovská tragédie byla na světě! Malou Bianku (†1,5) srazil autem strejda Zdeno. Vozem jí prý přejel po hlavě.

Všichni se v Šarišském Jestrabi na Slovensku vzpamatovávají z tragédie. Do maličké Bianky nacouvalo auto a srazilo ji! Všemu ale předcházela vteřinová nepozornost. Se svou maminkou byla u babičky, která bydlí vedle nich, malé děvčátko se ale nepozorovaně vytratilo. 

A když vyšla ven, v tu chvíli zrovna do auta nasedal její strýc Zdeno. Těhotná maminka Andrea (23) měla všechno před očima! „Moje vnučka Bianka si hrála na dvoře. My jsme byli v domě. V tom jsme uviděli, jak k ní couvá auto. Andrea vyběhla ven a řidiči bouchala na okno, aby zastavil,“ řekla cas.sk babička Marie. Tragédii už ale Andrea nezabránila.

Malou holčičku auto srazilo, podle místních jí auto přejelo i přes hlavu. K místu vzlétl i záchranářský vrtulník, maličké holčičce se už ale nepodařilo pomoci. „Řídil švagr mého manžela. Jen několik hodin předtím přivezl z nemocnice manželku s maličkým děťátkem, které se narodilo v sedmém měsíci těhotenství,“ popsala dál. 

A právě řidič auta je z toho prý velmi špatný. „Velmi těžce tragédii snáší, několik hodin po neštěstí se chtěl zabít,“ řekla pro Plus Jeden Deň Marie.

Auto bylo převezeno na expertízu, padlo dokonce i trestní obvinění! „Pověřený příslušník Obvodního oddělení Policejního sboru Ľubotín začal trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení,“ řekla policejní mluvčí Jana Ligdayová. 

frantacizek ( 18. července 2020 14:20 )

o tomhle snad raději ani nepsat..

kralovna-vsech-mori ( 18. července 2020 12:49 )

Těhotná Andrea má doma další čtyři, kdo to má uhlídat?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání