Svých „šest křížků na krku“ oslavil slavný zpěvák a hitmaker Michal David (60) skutečně megalomansky. Nechyběli prestižní hosté, luxusní dárečky a spousta zdánlivě nekončící zábavy, kterou přerušil, i když jenom na okamžik, příjezd sanitky. To když jeden z jeho hudebních kolegů na párty zkolaboval – ne kvůli alkoholu, ale protože mu vzhledem k jeho pokročilému věku nedělalo dobře horko. Z akce nakonec odcházela jako poslední herečka Jiřina Bohdalová (89) a dva kamarádi známého autora písniček Discopříběh, Nonstop či Poupata, co se vydrželi bavit až do dvou hodin ráno.

David, jenž se netají svou láskou k drahým koňakům, rozhodně během celé párty nezůstal jenom u minerálky, jenže místo toho, aby mu druhý den »seděla za krkem opička a tloukla ho do hlavy činely«, on předvedl, že s kocovinou bojuje aktivně! Nejlepším lékem je podle něj pohyb… a trochu překvapivě – domácí práce. „Většina žen zastává názor, že jediná pomoc, kterou chlap při úklidu v domácnosti udělá, je ta, že jí půjčí své staré tričko na utření prachu. Já se tím neřídím a moje plány na dnešní odpoledne jsou jasné. Po oslavě mě nikdo na gauči nenajde!“ holedbal se zpěvák.

VIDEO: Šedesátiny Michala Davida: Jak je oslaví a proč nebude Discopříběh 3?

Video
Video se připravuje ...

Šedesátiny Michala Davida: Jak je oslaví a proč nebude Discopříběh 3? Petr Macek, Lukáš Červený

Na sociální síť nahrál video, na kterém drandí po bytě s luxem. „Šikovný chlap, on vysává a žena natáčí, to je pěkné,“ bavili se jeho fanoušci. Mnozí také ocenili, že mu jde práce hezky od ruky. Není pochyb o tom, že domácí práce mu skutečně nejsou cizí, a nejde jenom o pózování na sociální sítě! Prostřednictvím tohoto videa mohli zároveň trochu nakouknout do jeho soukromí: Na několikavteřinovém záběru je totiž vidět nejenom pilně pracující David, ale i jeho terasa s proutěnými křesílky s polštáři a také nádherně upravená zahrada s velkým bazénem. Bydlení má skutečně záviděníhodné, nemyslíte?

VIDEO: Michal David: Doufám, že Karel Svoboda se na nás kouká shora.

Video
Video se připravuje ...

Michal David: Doufám, že Karel Svoboda se na nás kouká shora. Veronika Kuželková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
139 fotografií