Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pomstychtivá modelka chtěla zničit svého manžela: Neurochirurg přišel o práci a skončil před soudem

Autor: jel - 
17. července 2020
19:24

Australský neurochirurg Timothy Steel (56) byl obviněn z domácího násilí a byla mu zastavena praxe. Svou krásnou manželku Emmu Steelovou (41), které se proslavila jako modelka, měl údajně kopat a bít! Soud ho nakonec shledal nevinným, nepravdivé nařčení ho ale málem zničilo!

Byl to případ, který obletěl celou Austrálii. Jak Steelová tvrdila, její manžel přišel domů opilý z večírku a zkopal ji a zfackoval, protože na něj uhodila, že má poměr se svou sekretářkou. K obvinění z domácího násilí žena, která se živila jako modelka, také přidala nařčení z finančního zneužívání. Ze společného rozpočtu prý chirurg utrácel obrovské peníze. 

Soud však nyní lékaře zprostil obvinění, podle něj je žena nedůvěryhodným svědkem a její výpověď byla prý velmi nekonzistentní. Podle Steela se manželka pokusila zničit jeho kariéru, protože se domnívala, že měl poměr se sekretářkou. Modelka vypověděla u soudu, že ji lékař několikrát praštil do hlavy a do žaludku a zatáhl ji za vlasy tak, že jí vytrhl její prodloužené vlasy.

Steel se však bránil s tím, že naopak spal a manželka napadla jeho. „Probudila mě rána do zad, když jsem otevřel oči, viděl jsem svou ženu, jak na mě křičí a nadává mi, že jsem měl poměr se sekretářkou,“ vypověděl chirurg u soudu s tím, že si jeho manželka obvinění vymyslela, aby se pomstila.

Ten dal nakonec za pravdu jemu a zprostil ho všech obvinění a byla mu vrácena také lékařská licence. „Můj klient už se velmi těší, až znovu nastoupí do práce,“ řekl Daily Mailu Steelův právník.

frantacizek ( 17. července 2020 19:28 )

no pěkné no..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání