Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Katy Perry čeká dceru a za kmotru půjde Jennifer Aniston! Kteří slavní jsou ještě kmotry?

17. července 2020 | 06:00

Zpěvačka Katy Perry co nevidět porodí své první dítě, které čeká s hercem Orlandem Bloomem, a už má jasno v tom, kdo bude kmotrou její dcery. Vybrala si svou dobrou kamarádku Jennifer Aniston, se kterou se zná už řadu let. Herečka však není jedinou slavnou kmotrou Hollywoodu. Kdo nad kým ještě drží ochrannou ruku?

Být kmotrou nebo kmotrem je obrovský závazek. Člověk, který na tuto nabídku kývne, musí být ochoten postarat se o dítě, kdyby se rodičům cokoliv stalo. Zároveň by měl být svému kmotřenci nablízku, pomáhat mu s jeho problémy, být rádcem a prožívat s ním jeho radosti i strasti. Ani pro rodiče se nejedná o lehký úkol a musí vybírat z řady lidí, kterým doopravdy důvěřují. 

Zpěvačka Katy Perry měla však jasno. Pro ni je tou pravou opatrovnicí její dcery herečka Jennifer Aniston, se kterou se zná řadu let. Během koronavirové pandemie se ještě více sblížily. Herečka tedy bez většího váhání s kmotrovstvím souhlasila a podle blízkého zdroje ji tato nabídka dohnala k slzám. Dcera Katy Perry a Orlanda Blooma však není jediná, nad níž bude Jen držet ochrannou ruku. Už před léty se stala kmotrou dcery Coco své blízké kamarádky Courteney Cox.

Mezi další slavné kmotry patří například filmový režisér Steven Spielberg. Ten opatruje herečky Drew Barrymore či Gwyneth Paltrow. S první zmiňovanou se blíže seznámil na place při natáčení filmu E. T. Mimozemšťan. Kmotrem se stal v hereččině nejtěžším období, kdy jako teenagerka byla závislá na drogách a alkoholu. Nikdy ji však za její chyby neodsuzoval a byl pro ni velkou oporou.

Na další slavné kmotry se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová