Zatímco v úterý se scházeli hosté kousek za Prahou na zahradě Michala Davida, který slavil ten den jubilejní 60. narozeniny, ve středu se obdobné veselí konalo na Propasti u Stříbrné Skalice, kde už léta bydlí lídr kapely Olympic Petr Janda se svojí ženou Alicí (38) a jejich dvěma dcerami Rozárkou (8) a Anežkou (10).

VIDEO: Petr Janda na plese: Manželce šaty koupil a svůj smoking dostal místo honoráře! 

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda na plese: Manželce šaty koupil a svůj smoking dostal místo honoráře! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

A protože příroda ve středu v podvečer hrozila deštěm, bylo třeba si na dodatečném pokoronavirovém mejdanu ke zpěvákovým 78. narozeninám trochu zvednout náladu! K tomu kromě barevné výzdoby a masek sloužilo i bohaté občerstvení v podobě selátka a krocana a pochopitelně nemohlo chybět ani pivo a víno, kterým se jistě bohatě zapijely další roky ve zdraví oblíbeného rockera.

Pomyslnou třešničkou na dortu pak bylo vystoupení legendární kapely s novým klávesistou Pavlem Březinou (47), který v kapele nahradil Jiřího Valentu (61). Hudební dárek si také připravila i Jandova dcera Marta (46) se zpěvákem Petrem Kolářem (53).

A jaké známé tváře pozval Petr Janda k sobě domů? Mezi hosty logicky nechyběli členové kapely Olympic, stejně jako na Davidovu oslavu i tentokrát dorazil producent divadla Broadway Oldřich Lichtenberg (57) s manželkou Helenou a dále se mezi hosty objevil i saxofonista Felix Slováček (77), komik Miloš Knor (52) a další z členů Jandovy početné rodiny, včetně exmanželky, moderátorky Prima CNN Martiny Jandové (51) s dcerou Eliškou (27), která se co nevidět bude vdávat a tatínek Petr ji tak povede k oltáři.

Kdo všechno dorazil na oslavu narozenin Petra Jandy a celý průběh duhové party, můžete vidět v naší exkluzivní galerii!

VIDEO: Nová kytara Petra Jandy za desetitisíce: Doma už jich má třicet!

Video
Video se připravuje ...

Nová kytara Petra Jandy za desetitisíce: Doma už jich má třicet! Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
89 fotografií