Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zloděj na Vodňansku utekl z restaurace bez kalhot a spodního prádla: Svlékl ho majitel

Zloděj ve Vodňanech utekl z restaurace bez kalhot a spodního prádla: Svlékl ho majitel. (Ilustrační foto)
Zloděj ve Vodňanech utekl z restaurace bez kalhot a spodního prádla: Svlékl ho majitel. (Ilustrační foto)  (Autor: Václav Burian)
Autor: chal - 
15. července 2020
19:51

Kuriózní případ za sebou mají policisté z jihočeských Vodňan. V restauraci v jedné z nedalekých obcí došlo k incidentu, kdy se mladý recidivista v noci pokusil ukrást sud s pivem, ale načapal ho majitel a snažil se ho zadržet. Zloděj z místa utekl bez kalhot i spodního prádla.

Pěkný šok čekal majitele restaurace z obce nedaleko Vodňan v noci z pondělí na úterý. Po jedné hodině v noci ve sklepě provozovny načapal 21letého zloděje, který se pokusil ukrást jeden z naskladněných sudů. Majitel se pokusil mladíka zadržet.

„Když vylézal po trubkách k otvoru, majitel ho chytil za kalhoty. Mladík se ale zastavit nedal. Klidně se nechal vysvléct z kalhot i trenek a utíkal polonahý pryč,“ popsala policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Když majitel restaurace přivolaným policistům poskytl popis pachatele, policistům rychle došlo, že šlo o známého recidivistu, a tak se vydali na místo jeho bydliště. „Mladík, který policistům přišel otevřít, zpočátku tvrdil, že své kalhoty půjčil kamarádovi a že ho právě probudili, protože spal,“ popsala mluvčí.

Netrvalo ale dlouho a ptáček začal zpívat. Přiznal se, že to byl skutečně on, kdo chtěl v restauraci krást. „Zřejmě si uvědomil, že lež má krátké nohy a navíc v kalhotách, které zůstaly na místě činu, mu zůstaly občanský průkaz i mobilní telefon,“ doplnila Nováková s tím, že mladý recidivista nadýchal 0,84 promile.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání