„Vážení a milí, děkuji za krásné maily a dopisy, které mi posíláte v souvislosti s dnešními nedožitými narozeninami mého manžela,“ napsala na facebook Gottová. „Jsem moc ráda, že právě dnes, 14. 7., vám můžeme poprvé ukázat první záběry z filmu Karel. Doufám, že vás krátké video potěší. Ivana,“ pokračovala ve vyjádření, které doprovázelo krátkou videoukázku z chystaného dokumentu s názvem Karel.

VIDEO: První záběry z filmu KAREL

Video
Video se připravuje ...

První záběry z filmu KAREL Bontonfilm

Rozhovor s dcerkou

Na zatím zveřejněných záběrech je vidět krátký a velmi dojemný rozhovor zpěváka s jeho dcerkou Charlotte (14). „To se líbilo mamince, když jsme se seznámili. Říkala: Ne to, jak zpíváš, ale ty tvoje modrý oči,“ prozrazoval Slavík. Následně za zvuků jeho písně C’est la vie vidíme náhodné momenty z jeho života.

Výčitky v kostele

Poněkud překvapivě je uzavírá debata manželů sedících v kostelní lavici. „Tady jsme to měli mít... A ty pořád – Las Vegas!“ vyčítá Karel Ivaně jejich svatbu v centru světového hazardu. Oba se tomu pak zasmějí... Jestli to Slavík myslel z legrace, nebo vážně, to budou moci diváci posoudit už 15. října, kdy bude mít film Karel v našich kinech premiéru.

Sláva ve městě hazardu: Jediný svědek si nic nepamatuje...

V lednu 2008 do té doby zapřísáhlý starý mládenec Karel pojal za manželku svou tehdejší partnerku Ivanu Macháčkovou a udělal z ní paní Gottovou. Svatba se konala tajně v Las Vegas a jediným svědkem byla jejich tehdy jedenapůlroční dcera Charlotte Ella, která si dnes nic ze svatby svých rodičů nepamatuje. „Rozhodli jsme se na místě. Řekl jsem Ivaně: ,Chceš si mě tady vzít?' Chvilku bylo ticho a najednou Ivana říká: ,Počkej, to si děláš legraci, to je kostelíček, kde se mnoho slavných lidí bralo. Elvis, Paul Newman a mnoho dalších...' A já odvětil: ,Toto místo volím teď, vezmeš si mě?' To ano potom zaznělo ještě jednou před knězem,“ vzpomínal Slavík.

Svůj sňatek několik měsíců poté legalizovali na českých úřadech. „To vyřizování bylo náročné a zdlouhavé! Neustále jsme dokládali nějaké dokumenty, takže to trvalo. Ale dopadlo to dobře,“ pochvaloval si zpěvák.

VIDEO: Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu.

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu. David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií