Vlny bývají k plovoucím objektům na vodní hladině nelítostné a problémy s chůzí a udržením rovnováhy na palubě mají i lidé se zrakem jako ostříž. Nevidomý operní zpěvák Andrea Bocelli je však na šestadvacet metrů dlouhé jachtě, kterou si pořídil loni v červnu, zkrátka jako doma a dokáže se bez cizí pomoci ladně přesouvat z jednoho konce na druhý. Problém nemá ani s naloděním se na menší raft.

Tak jako všechny předchozí jachty, jež tenorista v minulosti vlastnil, má i tato na palubě digitální piano. Takže zatímco jeho synové z prvního manželství Amos (25) a Matteo (22) osedlali vodní skútry a vypluli za trochou adrenalinu, Bocelli přejížděl prsty na klávesách a několik svůdných melodií věnoval manželce Veronice Berti (36).

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život.

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život. Bára Horáková, Lukáš Červený

Koncem května přitom Bocelli prozradil fanouškům, že celá rodina, včetně jeho samotného, prodělala v březnu nákazu koronavirem. „Pandemie, která otřásla světem, postihla – i když jen mírně – mě a celou mou rodinu. Rozhodl jsem se, že bude nejlepší zprávu nešířit dál. Nechtěl jsem znepokojovat fanoušky a zároveň jsem si přál uchránit soukromí své rodiny.“ O Velikonocích už Bocelli zkroušeným a izolovaným Italům odehrál soukromý koncert v Miláně, který se do jejich domovů přenášel online.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií